To blog or not to blog; that’s the question

‘Ga bloggen, dan kun je vast heel goed.’ O. Okay. Dat was de suggestie toen ik mijn drang naar meer creativiteit in mijn leven uitte. Tja, waarover dan? Wat heb ik te melden waar jij op zit te wachten? Zit je überhaupt te wachten op een blog van mij? Ik woon tenslotte niet in een exotisch oord. Ik beleef geen fantastische avonturen terwijl ik het exotische oord waarin in vertoef ontdek. Niks van dat alles. Gewoon een vrouw van middelbare leeftijd (…. nee echt….daar kan ik nog wel een blogje over schrijven trouwens..) uit een gemiddelde wijk, met een gemiddeld gezin, een gemiddelde baan en…. nou ja; gewoon alles gemiddeld. Maar tóch ben ik getriggerd om te gaan schrijven. En tóch heb ik daar best wat ideetjes over. Maar toch….nee en tóch ga ik een begin maken. Om te zien waar het me brengt. Misschien kom ik tot de conclusie dat ik dit niet moet willen. Dat kan. Maar weet je? Als ik het niet probeer dan weet ik het ook niet. Wat hoop ik er uit halen? Dat ik jou kan vermaken met mijn hersenspinsels! 😉

Misschien helpt het me, als ik weer eens niet kan slapen, als ik midden in de nacht weer allerlei hersenspinsels in mijn hoofd krijg. En daar zit ik dan, om 00:29 uur, 2 januari – op de bank met een dekentje en mijn laptop op schoot. Want ik kon weer eens niet slapen want ik had weer een idee.

Dus…. hier is ie dan: mijn goede voornemen (lees: mijn eerste blog)! Proost; op het nieuwe jaar. Op mijn goede voornemen.

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top